Τελευταία Νέα

May 13, 2024

BAZAAR 2024

Με μεγάλη μας χαρά και μετά την περσινή εξαιρετικά επιτυχημένη  επαναφορά του! (υπήρχε απουσία  3 ετών λόγω  της πανδημίας), το Σχολείο  διοργανώνει εορταστικό φιλανθρωπικό Βazaar το Σάββατο 18/5/2024. Πρόκειται για  μία προσπάθεια  από.

Read More

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ : We “love forest”

Τα νήπια της Ελληνοαγγλικής Αγωγής δημιουργούν αφίσα για την ημέρα και μεταφέρουν το μήνυμά τους: Love Forest Η 21η Μαρτίου κηρύχθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα Δασών από τη Γενική Συνέλευση.

Read More

March 29, 2024

Η νεράιδα των Πρώτων Βοηθειών στο Νηπιαγωγείο & στην Α΄τάξη

Οι μαθητές/τριες  του Νηπιαγωγείου και της Α΄Δημοτικού παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Η νεράιδα των Πρώτων Βοηθειών» Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι  να γνωρίσουν  οι μικροί μαθητές στον κόσμο των.

Read More

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Το Σχολείο μας  τίμησε  με μεγαλοπρέπεια  την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.  Οι ήρωες της Επανάστασης του 1821 ζωντάνεψαν στη σκηνή του Θεάτρου μας μέσα από 3 εξαιρετικές παραστάσεις  της Στ.

Read More

March 26, 2024

Γονείς και παιδιά επαναχρησιμοποιούν και δημιουργούν!!

Μία έκθεση φιλοξενήθηκε στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας  από δημιουργίες γονιών και παιδιών , με στόχο να κατανοήσουμε τη σημασία της μείωσης του περιβαλλοντικού  μας αποτυπώματος, μέσω της επαναχρησιμοποίησης.

Read More

March 22, 2024

Let’s do it Greece- Γίνε η αλλαγή που περιμένεις.

Πάνω από 1000 ομάδες σε όλη την Ελλάδα, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό  την Κυριακή 14/4/2024. Γονείς, μαθητές και  εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου μας συγκεντρωθήκαμε στο Άλσος.

Read More

March 21, 2024

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PROJECT ΑΓΓΛΙΚΩΝ: CLIL FUSION : Where Language and Learning collide

NGLISH DEPARTMENT CLIL FUSION : Where Language and Learning collide What we do and how we learn at our school! At our school, we embrace Content and Language Integrated.

Read More

11η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ 140 ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγαπητοί μας Γονείς Με χαρά σας ανακοινώνουμε την κατάκτηση της 11ης θέσης στο Σχολικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής για την ομάδα σκάκι του Σχολείου  μας που διεξήχθη το Σάββατο 13/4/2024. Το γεγονός ότι συμμετείχαν.

Read More

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, 2 Απριλίου, η ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), που έχει σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και.

Read More

ΑRΜΑΜΟ 2024: ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Για ακόμη μία χρονιά η Ελληνοαγγλική Αγωγή συμμετείχε στο κοινό Ελληνοτουρκικό project υπό την επωνυμία ARMAMO, το οποίο φιλοξενήθηκε φέτος στην Κωνσταντινούπολη με την συμμετοχή ενός εκ των κορυφαίων.

Read More

Γραφτείτε στο Newsletter μας