Τελευταία Νέα

June 2, 2023

E -TWINNING 2022-23 Σχέδιο Δράσης του Νηπιαγωγείου

Για το σχολείο που ονειρευόμαστε, για την κοινωνία που θέλουμε!» Βρείτε ΕΔΩ την αναλυτική παρουσίαση. Αξιολόγηση Σχεδίου Δράσης από τους μαθητές του νηπιαγωγείου:   Βρείτε ΕΔΩ την αξιολόγηση. Αξιολόγηση Σχεδίου.

Read More

May 18, 2023

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ CERN

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο καινοτόμων δράσεων, το σχολείο μας στήριξε τη συμμετοχή  εκπαιδευτικών μας, σε Πρόγραμμα Επιμόρφωσης και Εκλαΐκευσης της Σύγχρονης Φυσικής «CERN 2023», που οργανώνουν η ΟΙΕΛΕ,.

Read More

May 18, 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ “SPRING ATFA GAMES” ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

Πολλά παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του στίβου  είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αγώνα ακαδημιών στο Ολυμπιακό στάδιο την Κυριακή 7/5/2023. Οι μικροί αθλητές  παρουσία ένα πολύ ωραίο θέαμα.

Read More

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

Tην Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιήθηκε το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης Δημοτικών που είχε ως γενικό θέμα :  “Λόγος και Μαγευτικές Ιστορίες – Μιλώντας.

Read More

May 16, 2023

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ

Είπαν του ήλιου «γιορτάζει η μάνα» κι εκείνος βάλθηκε με φως τη γη να ντύνει. Είπαν της θάλασσας «γιορτάζει η μάνα» κι αμέσως έγινε η φουρτούνα γαλήνη. Το ‘μαθαν.

Read More

May 11, 2023

ΒΡΑΒΕΙΟ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ” & ΒΡΑΒΕΙΟ “ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ” ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ STEM – ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο WRO Hellas, σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και τον  STEM Education, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού  διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για την Προσχολική.

Read More

May 11, 2023

“MNHMEΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ”

“Μνήμες από τη Σμύρνη: Ιστορία, γεύσεις, παραδόσεις” Παρουσίαση του ετήσιου σχεδίου εργασίας των μαθητών και μαθητριών της Δ’ Δημοτικού. Τρεις  υπέροχες  μουσικές εκδηλώσεις με θέμα “Μνήμες από τη Σμύρνη”.

Read More

April 28, 2023

April 28, 2023

BAZAAR 2023

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ BAZAAR TO 2019

Read More

April 28, 2023

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Στιγμές από την παρουσίαση της χορωδίας της Ελληνοαγγλικης Αγωγής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 22/4/2023. Για άλλη μια φορά η ερμηνεία των παιδιών μας συγκίνησε το θερμό ακροατήριο.

Read More

Γραφτείτε στο Newsletter μας