Τελευταία Νέα

April 16, 2021

Το ψηφιακό μουσείο Ελληνικής επανάστασης των μαθητών της Γ’ Δημοτικού, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τέχνης.

Φέτος, όπως και πέρυσι, τιμούμε  την Παγκόσμια ημέρα τέχνης σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία.  Ωστόσο, αυτή η συγκυρία, μας δείχνει, ως ένα βαθμό, την αξία της τέχνης στην ζωή.

Read More

April 16, 2021

1Η ΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί Γονείς  και αγαπημένα παιδιά Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι ο μαθητής της ΣΤ’ τάξης Νικόλαος Σιτσάνης κατέκτησε την 1η θέση στο Ατομικό Διαδικτυακό  Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Read More

March 8, 2021

6 ΜΑΡΤΙΟΥ : Λέμε όχι στη βία, λέμε ναι στη φιλία.

“Τα χέρια είναι για να αγαπούν και να δημιουργούν “ Ακολουθεί ένα video από το αρχείο του σχολείου μας, φτιαγμένο από τους μαθητές μας  με αφορμή την  ημέρα κατά.

Read More

February 18, 2021

“Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ “

Τα τελευταία χρόνια  τα πρωτάκια μας αφήνουν το δικό τους “συμβολικό αποτύπωμα” στον ειδικά διαμορφωμένο τοίχο στην είσοδο του Σχολείου μας. Πρόκειται για ένα κεραμικό πλακάκι με το πρόσωπο.

Read More

February 18, 2021

January 22, 2021

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ

Με αφορμή τη  παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς,  τα  παιδιά του Δ3 στέλνουν τη δική τους….. γεμάτη αγάπη!  Μέχρι οι αγκαλιές να γίνουν ξανά η καθημερινότητά μας !!! Γιατί κάθε αγκαλιά.

Read More

January 20, 2021

“ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ”

Λίγες μέρες πριν τον δεύτερο εγκλεισμό , πριν την δεύτερη ανατροπή της καθημερινότητας μας, οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου “Ελληνοαγγλική Αγωγή-ΑΣ Πρωτοπορία” έφτιαξαν ένα βίντεο με ΑΓΑΠΗ για.

Read More

January 19, 2021

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Από κάθε μέρος και με κάθε τρόπο η ζωή θα γιορτάσει ξανά.!! Όμορφες στιγμές Χριστουγέννων 2019 , στην αυλή του Σχολείου μας , στο θέατρο του Σχολείου μας Γιατί.

Read More

January 19, 2021

“ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ” Σχολικό δίκτυο στήριξης.

Αγαπητοί Γονείς, Σε αυτή τη τόσο δύσκολη περίοδο πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας , να οπλιστούμε με δύναμη και ελπίδα  και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο. Για.

Read More

November 11, 2020

ΜΑΚΕ A WISH: 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή.  Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν.  Ακόμα και το πιο σπουδαίο.  Να γίνει καλά.  Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια συμμετοχή σας  στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, μέσω του οποίου ο οργανισμός MAKE A WISH συνεχίζει.

Read More

Γραφτείτε στο Newsletter μας