Τελευταία Νέα

May 6, 2022

Ellinoagliki – English Summer School: Live the «British Experience» in your own school

Στον όμορφο χώρο του Σχολείου μας και για 2 εβδομάδες θα ζήσουμε ένα αγγλικό summer school στα πρότυπα των  summer camps της Αγγλίας . Ο στόχος του προγράμματος British Experience είναι τα παιδιά να  εκφραστούν, να μάθουν,.

Read More

March 31, 2022

March 31, 2022

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ 2022- UNIVERCITY OF DOCKLANDS

Αγαπητοί Γονείς, Στο πλαίσιο της προσπάθειας επαναφοράς σε μια νέα κανονικότητα για το Σχολείο και τις δράσεις του και με γνώμονα την επιθυμία μας να προσφέρουμε γνώσεις και εμπειρίες.

Read More

March 23, 2022

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ …

Mε μεγάλη χαρά ξεκίνησαν και πάλι οι εκδρομές των παιδιών μας. Στιγμές από την επίσκεψη των μαθητών/τριων  στην Ακρόπολη.  

Read More

March 22, 2022

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!! “ΜΑΚΕ Α WISH” & ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, αλλά και εκ μέρους των ατόμων και οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές των  Δήμων Αμαρουσίου – Ηρακλείου και Πεύκης Λυκόβρυσης  για τη συγκινητική.

Read More

March 22, 2022

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ & “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ”

Η “ομάδα των μεγάλων κοριτσιών” του αθλητικού μας συλλόγου “Ελληνοαγγλική Πρωτοπορία” δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση  να παρουσιάσει το άθλημα  στο  “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.” Από τους 500 συμμετέχοντες η.

Read More

March 14, 2022

All we are saying is.. give peace a chance

Το Σχολείο συμμετέχει στη  δράση  αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας  μέσα από το “Χαμόγελο του παιδιού“. All we are saying is.. give peace a chance… Το “Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει να δίνει τις.

Read More

March 14, 2022

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ CAMBRIDGE : ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια και με την ευχή να επιστρέψουμε σε εποχές κανονικότητας πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πιστοποιήσεων του Cambridge για το 2021. Συγχαρητήρια σε όλους τους.

Read More

February 8, 2022

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας ολοκληρώθηκε σήμερα σε όλα τα τμήματα του Σχολείου  και οι ευχές για μια καλή και όμορφη χρονιά εξακολουθούν  να έχουν  την ίδια θέρμη και.

Read More

February 8, 2022

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ : ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Τo Σχολείο μας μαζί με τα Μοντεσσοριανά Σχολεία, την  Παιδαγωγική Πρωτοπορία (που ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία) και άλλα σχολεία, συμμετέχει στη σχολική κίνηση -δράση με σκοπό να βοηθήσει την προσπάθεια της.

Read More

Γραφτείτε στο Newsletter μας