Νέες εγγραφές 2020-21

Μαρούσι, 10/2/20

Αγαπητοί Γονείς,

Οι εγγραφές για τα τμήματα της Α’ Δημοτικού (τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2014) και για όλα τα τμήματα του Νηπιαγωγείου (τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2015)  για το σχολικό  έτους 2020-21 ολοκληρώθηκαν.

Για μια ακόμη χρονιά ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

 

Η περίοδος εγγραφών για τα  Νηπιακά τμήματα 2021-22 των  παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2016 θα  ξεκινήσει  από  τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις.

  • Για την Α΄Δημοτικού 2021-22  υπάρχει λίστα αναμονής. Η εισαγωγή στο Σχολείο πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο  με την εγγραφή των μαθητών στο Νηπιαγωγείο  καθώς το σχολείο διατηρεί μια συγκεκριμένη δομή στα τμήματα του, στη φιλοσοφία ενός  οικογενειακού Σχολείου.
  • Η δήλωση των στοιχείων του παιδιού πραγματοποιείται τηλεφωνικά ή μέσω email με την αποστολή στοιχείων επικοινωνίας από τους ενδιαφερόμενους γονείς.
  • Εφόσον υπάρξει διαφοροποίηση των θέσεων της Α’ Δημοτικού καλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς από τη λίστα αναμονής τον Οκτώβριο του 2020 για προσωπική συνάντηση γνωριμίας. Σε διαφορετική περίπτωση το Σχολείο αποστέλλει  ενημερωτικό sms την ίδια χρονική περίοδο.

Μετά τιμής

Από τη Διεύθυνση.

Γραφτείτε στο Newsletter μας