ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

thumb-img

Ο Αθλητικός Σύλλογος  “Ελληνοαγγλική Αγωγή-Πρωτοπορία”  δέχτηκε με μεγάλη τιμή, την πρόκληση-πρόσκληση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας να δημιουργήσει και να παρουσιάσει, στα πλαίσια της τελετής έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος – Τελικού Κυπέλλου Compak Sporting 2019, δυο εξαιρετικά προγράμματα ! Οι αθλητές – τριες και οι προπονητές του συλλόγου μας με σεβασμό και δημιουργικότητα ανταποκρίθηκαν και προετοιμάστηκαν για μια μοναδική παρουσίαση μέσω της οποίας θα άναβε η φλόγα που θα σηματοδοτούσε την έναρξη των αγώνων,δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η εκδήλωση , παρ’ όλα αυτά οι φιλόξενοι Χαλκιδαίοι με το χειροκρότημα τους μας αντάμειψαν!!! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το άξιο αποτέλεσμα, ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την τιμή , τον δήμο Χαλκιδέων για την φιλοξενία και τους γονείς για την υποστήριξη !

Την καλύτερη έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ελληνοαγγλική Αγωγή-ΑΣ Πρωτοπορία πραγματοποιήσαν και τα τρία προγράμματα που διαγωνίστηκαν στο Poseidon Gymnastics for all Challenge 2019 στο Λαύριο, κατακτώντας τρία ΧΡΥΣΑ μετάλλια.

Το ξύπνημα της φύσης – Χρυσό

Ζωή σαν αέρινο στάχυ – Χρυσό

Το κλειδί για τη ζωή, ανανεώσιμη ενέργεια του Αιόλου η πνοή – Χρυσό

Το πρόγραμμα του ΑΕΡΑ κατέκτησε επίσης και το Ειδικό Βραβείο Πρωτοτυπίας- Καινοτομίας.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τις προπονήτριες και τους προπονητές τους και στους γονείς των παιδιών για τη στήριξη και την αγάπη τους.

Καλή συνέχεια και στις υπόλοιπες διοργανώσεις !!!

Γραφτείτε στο Newsletter μας