Εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στα Διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας 2021.

thumb-img

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας του Cambridge.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την επιτυχία τους, ιδιαίτερα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς και στους καθηγητές του Αγγλικού Τμήματος.

 

Τα παιδιά μας απέσπασαν εξαιρετικές βαθμολογίες σε όλα τα επίπεδα και τους αξίζει 

ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!

 

Όπως είναι γνωστό τα διπλώματα Αγγλικής γλωσσομάθειας του Cambridge ESOL έχουν διεθνή αναγνώριση και εξασφαλίζουν στους κατόχους τους την πιστοποίηση του επιπέδου ικανότητας χειρισμού της Αγγλικής γλώσσας.

 

  • ΤBFirst for Schools (Lower) είναι ένα πιστοποιητικό ανώτερου επιπέδου που αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).  Επίσημος φορέας διεξαγωγής εξετάσεων του εν λόγω πτυχίου είναι το  British Council πάντα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Cambridge
  • Το  P.E.T.  αντίστοιχα τοποθετείται στο επίπεδο Β1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Ευρώπης.
  •  Το K.E.T. τοποθετείται στο επίπεδο Α2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Ευρώπης.
  •  Τα διπλώματα Y.L.E– Young Learners τοποθετούνται στο επίπεδο Α1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και διαχωρίζονται σε τρία επίπεδα:  Starters για τη  Γ’  τάξη,    Movers για τη Δ’ τάξη και Flyers για την  Ε’   τάξη (που κατατάσσεται σε επίπεδο Α2).

Οι εξετάσεις καλύπτουν τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες – ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή – με έμφαση στην ικανότητα ομιλίας.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των μαθητών μας στα αντίστοιχα πτυχία είναι τα παρακάτω:

 

  • B2-First for Schools (Lower):  Οι μαθητές που συμμετείχαν σημείωσαν 97,8% ποσοστό επιτυχίας.
  • B1-Pet     Οι μαθητές που συμμετείχαν σημείωσαν 100% ποσοστό επιτυχίας.
  • Α2-Κet:      Oι μαθητές που συμμετείχαν σημείωσαν 100% ποσοστό επιτυχίας.
  • Αντίστοιχα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας είχαν και οι μαθητές που συμμετείχαν στα πτυχία Young Leαrner’s (Starters-Movers-Flyers).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

Γραφτείτε στο Newsletter μας