ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!! “ΜΑΚΕ Α WISH” & ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ

thumb-img

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, αλλά και εκ μέρους των ατόμων και οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές των  Δήμων Αμαρουσίου – Ηρακλείου και Πεύκης Λυκόβρυσης  για τη συγκινητική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μας, προκειμένου να ενισχυθούν  τα κοινωνικά τους  παντοπωλεία με τρόφιμα και φάρμακα.  Τέτοιου είδους ενέργειες, ακόμη κι αν φαντάζουν μικρές στα μάτια των ενηλίκων, για τα παιδιά, τους αυριανούς πολίτες  της κοινωνίας, συνιστούν έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας.

Tα  συμβούλια των μαθητών της Στ’ τάξης επισκέφτηκαν του δήμους Πεύκης-Λυκόβρυσης, Αμαρουσίου και Ηρακλείου για να δώσουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον Έρανο Αγάπης από όλες τις οικογένειες του Σχολείου μας .

 

Ευχαριστούμε επίσης  θερμά  για τη συγκινητική σας συμμετοχή στη φιλανθρωπική δράση “Make a Wish.” 

Συγκεντρώθηκε το ποσό των 5000€ .

Το τμήμα που θα βραβευτεί για τη μεγάλη συμμετοχή του είναι το  Στ2.

Ακολουθεί το video που έφτιαξε η ομάδα του Νηπιαγωγείου μας “Κόκκινη κλωστή δεμένη δεξιότητες γυρεύει” για τη συμμετοχή της  στον διαγωνισμό για το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής 2021-2022 στην κατηγορία ΒΙΝΤΕΟ.

Το Video δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των Νηπιαγωγείων : Ελληνοαγγλικής Αγωγής,  Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης, , 6ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω, 9ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, Νηπιαγωγείο Σούρπης, 2ο Νηπιαγωγείο Πλαγιαρίου, 4ο Νηπιαγωγείο Αλμυρού, Νηπιαγωγείο Αρέθουσας, Νηπιαγωγείο Αντιφιλίππων Καβάλας.

Γραφτείτε στο Newsletter μας