Έρανος Αγάπης. Συγκέντρωση τροφίμων & φαρμάκων.

thumb-img

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

Εν όψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων, το Σχολείο μας οργανώνει Έρανο Αγάπης με σκοπό τη συγκέντρωση προϊόντων για την ενίσχυση  των Κοινωνικών Παντοπωλείων και Φαρμακείων των Δήμων Ηρακλείου, Πεύκης-Λυκόβρυσης και Αμαρουσίου. Όσοι γονείς και παιδιά επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας μπορούν να ακολουθήσουν το παρακάτω πρόγραμμα:

Δευτέρα 17/12:       Ένα κουτί εβαπορέ γάλα.

Τρίτη 18/12:           Ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι.

Τετάρτη 19/12:       Ένα πακέτο όσπρια.

Πέμπτη 20/12:        ‘Ενα μπουκαλάκι λάδι.

Παρασκευή 21/12:  Ένα πακέτο babylino, ή ένα κουτί βρεφικό γάλα, ή μια συσκευασία  παιδικής τροφής.

Επίσης οι γονείς μπορούν να φέρουν ένα φάρμακο παιδικής ηλικίας στις συγκεντρώσεις  γονέων, ή στις θεατρικές παραστάσεις του Νηπιαγωγείου και της Β΄τάξης και στο mini Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Α’ τάξης το προσεχές Σαββατοκύριακο. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους υπεύθυνους των Δήμων είναι ότι χρόνο με το χρόνο αυξάνονται οι οικογένειες που ενισχύονται μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων-Φαρμακείων  και των Συσσιτίων με αποτέλεσμα τα προϊόντα που συγκεντρώνονται να μην επαρκούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Χρειαζόμαστε λοιπόν τη βοήθειά σας και σε αυτή την ενέργειά μας για να προσφέρουμε σε οικογένειες  που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και προσπαθούν, όχι απλά να ζήσουν, αλλά να επιβιώσουν.

Παράλληλα  σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια  της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Κάνε μια ευχή» αγοράζοντας από τη Γραμματεία τα χριστουγεννιάτικα αστεράκια της προς 2€ το καθένα.  Η οργάνωση αυτή πραγματοποιεί μία ευχή σε παιδιά που είναι βαριά άρρωστα, πλημμυρίζοντας τις ψυχούλες τους με πολλή χαρά. 

Γραφτείτε στο Newsletter μας